Suze – Algemeen Lid

Naam: Suze van der Velde

Bijnaam: Suus, Suzell12, Suzelle, Dikkiedik

Leeftijd: 18 jaar (7 mei wordt ik 19)

Relatiestatus: Single maar ready to mingle

Favoriete shotje/drankje: Tequilaaaaaa

Een raar feitje over mij is dat: Een neusspray verslaving heb (nu net na 3 maanden, ben ik een week clean 🤗)

Leukste plek in Amsterdam: Uhm Leidse en bij Belle thuis

Wat doe je als je brak bent: Doorhalen en op tijd beginnen met nieuwe biertjes / Mezelf dwingen om nuttige dingen te doen en vooral niet laten zien dat ik brak ben, waardoor ik aan het einde van de dag compleet instort. Maar ik ben wel op Mn allergezelligst als ik brak ben en ik kan altijd hele “interessante” gesprekken gaan voeren.

Leukste moment uit mijn eigen intro: De woensdag in de bar, waarna we na enige stressmomentjes appeltaart hebben gedronken bij chupitos