Senna – Begeleidend bestuurslid

Naam: Senna Diepeveen

Bijnaam: Sen, Sennie, chef servet (zeker zelf verzonnen, maar ik heb er verder niet zo veel…)

Leeftijd: 21

Relatiestatus: Aii….

Favoriete shotje/drankje: Jager en sambucca 🙂

Een raar feitje over mij is dat: Ik een hele kieskeurige eter ben. Ik heb een intense hekel aan champignons, maar kan zo als tussendoortje een blik mais leeg eten!

Leukste plek in Amsterdam: De Epsteinbar natuurlijk!! Maar ik hou ook wel heel veel van het Vondelpark.

Wat doe je als je brak bent: Zo. min. mogelijk.

Leukste moment uit mijn eigen intro: Leukste moment uit mijn eigen intro als kindje vond ik de dinsdag waarop je met je hele groepje bij een van de ouders gaat eten! Als ouder vond ik de afgelopen 2 jaar de maandag avond in de Heren van Aemstel het leukst!