Programma maandag

Maandag 19 augustus, het begin van één van je leukste weken in je studententijd. Allereerst zal je kennismaken met het AMC en de studie Geneeskunde en je jaargenoten door middel van verschillende sprekers in de collegezaal. Na deze praatjes kom je erachter met wie jij een week lang de stad Amsterdam mag ontdekken. Tevens kom je er hierachter met wie je een jaar lang het (verplichte) onderwijs gaat volgen. Om het AMC wat beter te leren kennen heeft de commissie een rondleiding voor je uitgestippeld, die je samen met je groepje gaat bewandelen.

De rondleiding eindigt uiteraard bij de mooiste plek van het AMC: Ons Aller Epsteinbar. Hier zal je voor het eerst in aanraking komen met de lullenpot, de Vjeze fur en hier gaat natuurlijk het eerste groepsadtje plaatsvinden.

Na de borrel gaan alle groepjes verspreid over de stad met elkaar eten. Te lang zitten zit er echter niet bij, want er moeten punten verdiend worden! De commissie heeft 88 opdrachten bedacht; hoe meer opdrachten jullie uitvoeren, hoe meer punten jullie krijgen. Gedurende de hele week zullen er met verschillende opdrachten, spellen en quizzen punten kunnen worden gehaald. Aan het einde van de week krijgt het groepje met de meeste punten een prijs.

Nadat je met je groepje bloed, zweet en tranen in het Crazy 88 spel hebt gestopt, zal de commissie jullie bij de Heeren van Aemstel met liefde opvangen, waar we de avond knallend zullen afsluiten.