Programma maandag 17 aug of dinsdag 18 aug

Maandag of dinsdag, het begin van één van je leukste weken in je studententijd. De tijden kunnen dus verschillen tussen de ochtend, middag en avond.

Tijdens dit fysieke moment vindt de start plaats van de introductieweek en zullen jullie de mogelijkheid krijgen om de MFAS, de studie en elkaar beter te leren kennen. Dit zal plaatsvinden op een externe locatie die later nog bekend zal worden gemaakt. Vervolgens zal dit op het programma staan: 

Tijdens het welkomstpraatje zullen wij ons als commissie voorstellen en zullen de algemene regels (rondom corona) duidelijk gemaakt worden. Verder zal het toekomstige bestuur van de MFAS zich voorstellen en hier informatie over de vereniging geven over wat het inhoudt. 

Om ervoor te zorgen dat jullie elkaar beter gaan leren kennen, hebben wij leuke spellen gemaakt en bedacht. Hier zullen gekke feitjes, namen van honden en je genantste verhalen naar boven komen. Maak gebruik van dit moment om je toekomstige TBL-groepsgenoten te leren kennen!

Tijdens de Pubquiz zal er samen met je groepje gestreden gaan worden voor goede prijzen. Er zullen verschillende rondes gespeeld worden, gefocust op muziek, de MFAS, het AMC en medische vragen. Zal jouw groepje een prijs binnen kunnen slepen?