Programma maandag 17 aug of dinsdag 18 aug

Maandag of dinsdag, het begin van één van je leukste weken in je studententijd. Allereerst zal je kennismaken met het AMC en de studie Geneeskunde en je jaargenoten in de collegezaal. Na deze praatjes kom je erachter met wie jij deze week het studeren in Amsterdam leert kennen. Om het AMC wat beter te leren kennen heeft de commissie een rondleiding voor je uitgestippeld, die je samen met je groepje gaat bewandelen. Tijdens de rondleiding zal je ook te maken krijgen met alle commissies (wat is een commissie? Kijk hiervoor bij de Vragen-pagina!) en informatie van de MFAS.

Na de rondleiding en kennismaking krijgen jullie de tijd om samen met je groepje en je nieuwe ouders te beginnen aan een lekkere lunch. Wij zullen lunchpakketjes voor jullie verzorgen. Naast de lunch is er ook ruimte om elkaar beter te leren kennen, dit is namelijk ook het groepje waarmee je aankomend jaar zal gaan samenwerken binnen de studie. 

Om de middag gezellig door te komen zijn er ook spellen voor jullie georganiseerd. De MFAS Introductieweek is namelijk een uitstekende kans om je nieuwe vrienden en studiegenoten te ontmoeten.

Gedurende de borrel met spellen zullen wij ook zorgen dat jullie voorzien worden van een heerlijke pizza! De borrel zal, zoals altijd, om 22.30 uur eindigen, zodat iedereen met het OV nog naar huis kan.