Programma dinsdag

Op dinsdag beginnen we om 10:30 uur met een ochtend vol leuke workshops. Zo kan er een cursus reanimeren worden gevolgd, kan je kijken of bloedprikken in je zit, is er een workshop over de placenta, en nog veel meer. Er zijn bij elke workshop wel een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar we streven er natuurlijk naar om iedereen bij zijn voorkeur in te delen. Na de workshopochtend zullen de studieadviseurs, de opleidingscommissie en decanen jullie informatie geven over het studeren zelf en wat je kan doen als je ergens tegenaan loopt. Als laatste deze ochtend zullen de Studentenhuisartsen Amsterdam komen vertellen over het vinden van een nieuwe huisarts.

De dinsdagmiddag is helemaal vrij, deze tijd kunnen jij en je groepje gebruiken om een terrasje te pakken, een toffe outfit voor het eindfeest te scoren en ’s avonds lekker met elkaar te eten. Deze avond is namelijk het themafeest, dus zorg ervoor dat jouw groepje er het mooiste uitziet!  

Het avondprogramma begint om 20:30 uur. We zullen onder het genot van drankjes namelijk de keeltjes schrapen en de sterren van de hemel zingen. Met een heuse karaokeavond zullen we het feestgevoel goed aan gaan wakkeren. Na het voorprogramma van het fantastische eindfeest, worden jullie rond 23:00 uur verwacht om de laatste nacht van de introductieweek in te luiden om vervolgens tot in de vroege uurtjes nog één keer je billen goed te schudden. Het eindfeest is een open feest, dus zorg ervoor dat je al je vrienden en vriendinnen ook uitnodigt! Kaartjes kunnen zij tijdens de introductieweek kopen op intro.mfas.net.