Introductieweek 2023

Kaartverkoop Introductieweek start maandag 19 juni om 12:00

 

Deelname aan de introductieweek 2023 is GEEN toelating voor de opleiding. Officiële bevestiging van toelating zal gaan via de opleiding en NIET via de MFAS. 

Volgend jaar is het zover! Jullie gaan een nieuwe start maken. Een  nieuwe faculteit, stad en studie. Voor sommigen het begin van een nieuw leven. Hét studentenleven. Om ervoor te zorgen dat jij direct een goed begin hebt van je studentenloopbaan organiseert de MFAS ieder jaar dé Introductieweek. 

Het is de week om nieuwe mensen te leren kennen, de faculteit ontdekken en kennismaken met de mooiste stad van Nederland en natuurlijk jouw toekomstige studentenstad. Deze week zal het spetterende begin zijn van jouw studententijd. Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen! Zet dus deze week alvast in je agenda:

21 tot en met 25 augustus

 

Als je een mail wilt ontvangen wanneer de inschrijvingen openen kun jij hier klikken. Op deze website kunnen jullie ook meer informatie vinden over de MFAS en de introductieweek zelf. Mocht je vragen hebben kun je altijd mailen naar introductieweek@mfas.net en hopelijk zien we elkaar aan het begin van volgend studiejaar!

 

Veel liefs,

Tycho, Lotte, Jonathan, Sabine, Jeroen, Melissa, Thijs en Mathijs

Namens de Introductieweekcommissie der MFAS 2023