Inschrijven

Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor de MFAS introductieweek 2019, je kan je vanaf nu aanmelden! Tijdens de introductieweek zullen we gebruikmaken van ons online leden- en betaalsysteem. De kosten van de MFAS introductieweek 2019 bedragen €40,00. Hier krijg je een hele week vol leuke activiteiten en feestjes voor terug! Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de introductieweek. Dit werkt in 2 stappen:

1. De eerste stap is om je aan te melden voor de introductieweek van de MFAS. Ga naar deze webpagina en vul eerst je algemene persoonsgegevens en je IBAN-nummer in. Zo registreer je je MFAS-account (dit kost geen geld).

2. Als je je hebt geregistreerd kun je vervolgens met je e-mailadres je ticket kopen voor de introductieweek. Zodra je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden word je doorverwezen naar de betaalpagina.

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je hiervan een bevestiging te zien in je scherm!

In de introductieweek werken we met betaalbandjes, zodat er sneller betaald kan worden in de clubs. Het betalen met het bandje gaat als volgt: bij je inschrijving kan je je krediet opwaarderen. Dit kan gedurende de hele week. Heb je aan het einde van de week nog geld op je bandje staan? Dan wordt dat bedrag in zijn geheel automatisch teruggestort binnen 2 weken na de activiteit. We kijken uit naar je komst! 

PS. Rechts bovenin bij je profielpagina kun je naar je profiel gaan en deze aanpassen. Vergeet niet om voor het begin van de introductieweek een foto van jezelf, je pinpas (alleen je naam en IBAN hoeven zichtbaar te zijn), en je identificatie (ID-kaart, rijbewijs of paspoort, alleen je naam, foto en geboortedatum hoeven zichtbaar te zijn) te uploaden. Dit voorkomt lange wachttijden bij het inschrijven!

Lukt het niet om je in te schrijven? Klik hier om contact op te nemen.
Voor overige vragen kun je mailen naar introductieweek@mfas.net .